UNTHA

UNTHA Leverancier

Het betrouwbare merk
Sinds de oprichting van het bedrijf in 1970 maakt UNTHA haar belofte waar om “Het betrouwbare merk” te zijn, wat betekent dat we er alles aan doen om betrouwbaarder te zijn dan andere aanbieders. Dit geldt voor alle producten en diensten van UNTHA.
NRT kan met gepaste trots zeggen dat NRT heeft bijgedragen in de ontwikkeling van de Untha kwaliteitsproducten, ook in de toekomst zal NRT zich blijven inzetten om het niveau van de Untha techniek te blijven ondersteunen, passend bij de ontwikkelingen in de wereld van recycling.
Meer dan 30 jaar nauwe samenwerking resulteert in fantastische producten.
Voor onze klanten betekent dit vaak, dat de keuze voor een UNTHA-systeem de juiste beslissing is.

UNTHA RS30/40

Robuust en compact machine ontwerp
Hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid
Bestand tegen zware verontreinigen
Niet onderhoudsgevoelig
RS30: Motorvermogen [kW]: 15/11/22
RS 40: Motorvermogen [kW]: 33/37/44

De betrouwbare en zeer robuuste UNTHA 4-shaft shredders van RS30- en RS40-serie hebben zich bewezen gedurende tientallen jaren en zijn speciaal ontworpen voor een breed scala aan toepassingen. De shredders kunnen als “stand-alone oplossing” gebruikt worden, of door hun compacte ontwerp, kunnen deze shredders ook eenvoudig geïntegreerd worden in complexe systemen.

De hoge betrouwbaarheid van de kleine RS-klasse, is o.a. te danken aan de stevige gietijzeren constructie van het huis en de solide tandwielkast. De langzaam lopende 4-assige shredders zijn niet storingsgevoelig en behoeven weinig onderhoud. Door de lage omtreksnelheid van de messen, produceert de 4-assige RS serie zeer weinig lawaai en stof.

Toepassingen RS30 / 40 zijn o.a.:

Kunststoffen
Papier en karton
Metalen
Rubber
Data en Archief vernietiging
Printplaten en consumenten elektronica

UNTHA RS50/60/100

Voor bijzonder zware toepassingen
Zeer compacte en robuuste constructie
Hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid
Lage geluids- en stofoverlast
De bewezen onder zware omstandigheden 4-assige shredders worden gekenmerkt door zeer hoge betrouwbaarheid, ongevoeligheid voor niet te verkleinen verontreinigingen en door een zeer uiteenlopende toepassingen, variërend van recycling tot aan data vernietiging. De robuuste constructie en het krachtige, duurzame snijwerk, is bijzonder geschikt voor continubedrijf.

De gemiddelde RS-Klasse toont zijn effectiviteit in het bijzonder in recycling toepassingen. Door middel van een modulair snijsysteem en diverse mes configuraties, zijn deze 4-assers bijzonder flexibel inzetbaar. Bovendien kan de draaisnelheid, het koppel, de afdichtingen, het snijwerk, de snijwerkopening en de zeefperforatie, precies worden aangepast aan uw wensen. Dat garandeert u maximale flexibiliteit met maximale betrouwbaarheid.

RS50: Motorvermogen [kW]: 44/50/60
RS60: Motorvermogen [kW]: 60/74
RS100: Motorvermogen [kW]: 100/110/150

Toepassingen van de RS50 / 60/100 zijn o.a.:

Data en Archiefvernietiging
Kunststoffen
Papier en karton
Metalen
Rubber
Autobanden
Elektro schroot (WEEE)
Textiel

UNTHA RS150

Voor bijzonder zware toepassingen
Weinig onderhoud en hoge beschikbaarheid
Lage operationele kosten
Motorvermogen [KW]: 4 x 78
Motorvermogen [KW]: 4 x 45

De RS150 is de grootste UNTHA 4-assige shredder en werd ontwikkeld voor zeer zware toepassingen, waar zowel de hoge capaciteit, hoge beschikbaarheid en lage operationele kosten, noodzakelijk zijn.

Hoogte punt van deze unieke innovatie is de nieuw gecreëerde UNTHA Eco Drive. Dit dynamische en energiebesparende concept van aandrijving zorgt ervoor dat wanneer en niet te verkleinen materiaal gedetecteerd wordt, de snij-assen onmiddellijk worden stopgezet om schade aan de messen te voorkomen. Daarnaast is deze aandrijving speciaal gemaakt voor hoog frequent omkeren van de draairichting, wat vooral nodig is, als er zeer moeilijk materiaal verkleind moet worden.

Toepassingen van RS150 zijn o.a:

FE-metalen
Non-ferro schroot
Elektronica schroot (WEEE)
Kabel
Printplaten
Papier en karton
Kunststoffen
Vrachtwagen en autobanden

UNTHA XR2000/3000

Voor bijzonder zware toepassingen
Weinig onderhoud en hoge beschikbaarheid
Lage operationele kosten
De Untha éénassige shredder met lage snelheid kan zelfs de moeilijkste materialen aan. Het maakt niet uit of het gaat om industrieel, commercieel of huishoudelijk afval, grofvuil, afvalhout, metaal, pulperstaarten of plastic balen. De shredders van de XR-klasse zijn in dezelfde mate geschikt als voor-shredder voor de recycling van volumineuze materialen, als ook voor de verkleining van alternatieve brandstoffen (RDF en SRF). Dankzij het grote aanbod van verschillende opties en snijwerktuigen kan een Untha XR-shredder precies aan uw technische eisen worden aangepast. Vraag naar de mogelijkheden, mobiel of stationair, als voor-shredder of als na-shredder, meer dan voldoende mogelijkheden om een passende, betrouwbare configuratie voor uw toepassing te vinden.

Bekijk de UNTHA website voor alle mogelijkheden.