Specialist in maatwerkoplossingen voor duurzaam afvalbeheer

Op weg naar een circulaire economie en een schonere wereld

Totaaloplossingen in afvalverwerking en afvalbeheer
“We richten ons niet alleen op theoretische oplossingen, maar vooral op de vraag hoe we resultaten en rendement realiseren in de praktijk. Dat soort oplossingen laat zich niet altijd vangen in theorie. Het vraagt om de juiste ervaring, de juiste partners en innovatief denken. NRT staat voor de beste oplossingen: doelgericht, betaalbaar en uitvoerbaar!”

Afval is voor bedrijven en de samenleving een groeiend probleem en vraagt om duurzame afvalverwerking en afvalbeheer. NRT helpt bedrijven en organisaties om de complexe afvalvraagstukken hoogwaardig én tegelijkertijd zo eenvoudig mogelijk op te lossen.
Onze aanpak is gericht op het volledige proces van afval inzamelen en scheiden tot het winnen van herbruikbare grondstoffen en produceren van bijvoorbeeld elektriciteit of biogas. Zo draagt uw organisatie bij aan het inrichten van een circulaire economie en een schoner milieu.

Effectieve afvalverwerking vraagt om maatwerk

Doelgericht, uitvoerbaar en duurzaam
Onze aanpak en oplossingen zijn altijd maatwerk. Ze zijn niet alleen gericht op het beste resultaat en het hoogste rendement, maar ook op het inrichten van betaalbare, uitvoerbare en duurzame afvalverwerkingsprocessen in de specifieke situatie van uw bedrijf of organisatie.

Met onze kennispartners creëren we innovatieve en creatieve afvalsorteersystemen en afvalverwerkingssystemen. Ook ontwikkelen we custom aanpassingen aan bestaande afvalbeheerssystemen.

Complexe afvalvraagstukken eenvoudig oplossen

Met hoogwaardige techniek

  • Aanzienlijke afvalreductie
  • Lagere milieubelasting
  • Minder grondstofverspilling
  • Kostenbesparing
  • Uitbreiden circulaire economie

Afvalverwerking en afvalbeheer

Voor de meest uiteenlopende complexe afvalvraagstukken
Voor afvalverwerking en afvalbeheer zijn legio methoden en oplossingen voorhanden. Dat is mooi, maar NRT is juist effectief door het om te draaien; niet de technische oplossingen die al beschikbaar zijn, maar uw specifieke vraagstuk is het vertrekpunt van onze aanpak.
Ieder vraagstuk zijn eigen team van specialisten
Zijn de specifieke knelpunten, wensen en doelstellingen voor uw organisatie helder? Dan bundelen wij de kennis en ervaring van diverse afvalexperts. Zo werken we aan iedere opdracht met (een team van) de beste specialist(en) om uw afvalvraagstuk effectief op te lossen.

Een schone en gezonde werk- en leefomgeving
vraagt om effectief en duurzaam afvalbeheer

Op zoek naar maatwerk in afvalverwerking en afvalbeheer? Leg het voor aan NRT

NRT Projecten

NRT realiseert kleine en grote projecten in binnen- en buitenland op gebied van afvalverwerking.